Horizon Forbidden West vs Elden Ring: Hvilken er best for deg? (2023)

☑️ Horizon Forbidden West vs Elden Ring: Hvilken er riktig for deg?

– Anmeldelser Nyheter

 • Mange brukere over hele verden synes det er vanskelig å velge det perfekte spillet mellom Horizon Forbidden West og Elden Ring.
 • Vi foreslår at du går for den som tilbyr den mest imponerende historien, plottene og innstillingene.
 • Når du velger det beste spillet, bør du inspisere de kompatible enhetene og den tilgjengelige diskplassen den trenger.
 • Merk at Horizon Forbidden West og Elden Ring har spesifikke problemer, så sørg for å sjekke dem ut i denne veiledningen.

XINSTALLER VED Å KLIKKE PÅ LAST NED FILEN

For å fikse ulike PC-problemer, anbefaler vi Restoro PC Repair Tool:

Denne programvaren vil fikse vanlige datamaskinfeil, beskytte deg mot filtap, skadelig programvare, maskinvarefeil og optimalisere PC-en for maksimal ytelse. Løs PC-problemer og fjern virus nå i tre enkle trinn:

 1. Last ned Restoro PC Repair Tool som er ledsaget av patenterte teknologier (patent tilgjengelig her).
 2. Klikk starte analysen for å finne Windows-problemer som kan forårsake problemer for PC-en.

 3. Klikk fikse alt for å feilsøke problemer som påvirker sikkerheten og ytelsen til datamaskinen din

 • Restoro har blitt lastet ned av 0 lesere denne måneden.

Enhver ekspertspiller har hørt om de nye videomesterverkene minst én gang: Horizon Forbidden West og Elden Ring.

De har nettopp blitt utgitt og det ser ut til at et bredt spekter av brukere allerede har lastet ned og installert disse spillene.

Som vi alle forventet, var tilbakemeldingen umiddelbar da alle spillere var imponert over scenariene i åpen verden de opplever.

nyheterå lese

Uoppnåelig feil på Steam-innholdsservere: 7 hurtigreparasjoner

Steam-oppdatering sitter fast eller vil ikke laste ned: 7 enkle rettinger

Steam svarer ikke på PC: 5 hurtigreparasjoner

Å velge mellom to spill er ekstremt viktig og kan være vanskelig hvis du ikke har all informasjonen du trenger.

Vi må også vurdere at ikke alle har tid eller penger til å investere i to fullprisprogramvare.

Det ser ut til at mange brukere rundt om i verden ønsker å vite hvilken de skal velge, og derfor ba en bruker om mer informasjon:

Bør jeg kjøpe Elden Ring eller Horizon Forbidden West?

To spill som jeg gledet meg veldig til, jeg har et lite budsjett. PS4 ps5-systemet har vært utsolgt i landet mitt i lang tid, og nå håper jeg å kjøpe en innen slutten av dette året.

Hvilket spill anbefaler du? Jeg spilte DS3 for en stund siden, jeg lånte den av min venn og min erfaring med , jeg likte virkelig å spille Zero Dawn sent i fjor, inkludert Frozen Wild. Jeg ser etter et spill som kan male. Jeg elsker slike spill. Jeg har over 150 timer på AC origins og odyssey og over 90 timer på rdr2.

Hva er dine meninger gutter?

Det er derfor vi er her! For å hjelpe de av dere som ikke er sikre på hva hvert av disse spillene har å tilby, og faktisk hva den beste avtalen er.

Horizon Forbidden West vs. Elden Ring: Generell tilnærming

Forbudt Horizon West

Dette er et eksklusivt PlayStation-spill som viste seg å være en unik Horizon-serie. Utviklet av Guerrilla Games og utgitt av Sony Interactive Entertainment.

Horizon Forbidden West plasserer deg i en postapokalyptisk åpen verden i det vestlige USA.

Den generelle historien fokuserer på hovedpersonen, Aloy, som også er hovedpersonen i Horizon Zero Dawn.

For en mer engasjerende spillopplevelse er Aloys karakter merkbart annerledes i Horizon Forbidden West enn det vi var vant til i Horizon Zero Dawn.

Hun utviklet seg, og ble mer moden, ettersom reisen hennes påvirket hennes samfunnsstatus og interne oppfatning alvorlig. Heldigvis beholder Horizons siste mesterverk sine modige og edle egenskaper.

Men for de av dere som ikke har spilt Horizon Zero Dawn ennå, husk at du kan føle deg ganske fortapt i vestlig historie.

Hovedhandlingen fokuserer på Aloys oppdrag for å avdekke hemmelighetene bak ulike trusler og gjenopprette orden og balanse i verden.

I disse vilkårene må du utforske land, kjempe mot større maskiner, møte gamle venner og ta mange andre spennende reiser som du garantert vil like.

Få Horizon Forbidden West fra Amazon

Få Horizon Forbidden West fra Kinguin

Få Horizon Forbidden West fra G2A

gammel ring

Det er også et action RPG-spill som har imponert brukere over hele verden på kort tid.

Elden Ring er utviklet av FromSoftware (som også utviklet spill som Dark Soul II eller Armored Core: Verdict Day) og utgitt av Bandai Namco Entertainment (utgiveren bak Naruto: Ultimate Ninja, Pac-Man World Rally, etc.).

Som Horizon Forbidden West plasserer Elden Ring deg i en magisk verden, hvor alt er mulig.

For de av dere som er interessert i unike guddommelige historier, er Elden Ring perfekt for deg, siden den har tonnevis av magi, mirakel og halvguder.

The Lands Between er der handlingen finner sted, hjemmet til halvgudene, som styrte forskjellige regioner som et resultat av krigene.

Når vi snakker om guder, er det ikke lenger overraskende at udødelighet er den #1 Elden Ring-funksjonen som imponerte oss, siden døden er så sjelden.

Som tittelen antyder, er Elden-ringen basert på en legende der ringen har ufattelig kraft, men ble ødelagt av noe eller noen.

Eksperttips: Noen PC-problemer er vanskelige å fikse, spesielt når det kommer til korrupte depoter eller manglende Windows-filer. Hvis du har problemer med å rette en feil, kan systemet være delvis skadet. Vi anbefaler at du installerer Restoro, et verktøy som vil analysere maskinen din og identifisere hva som er galt.
Klikk her for å laste ned og begynne å reparere.

Så hvis du vil lære mer om kraften til Elden-ringen, den mystiske Midgard og de fantastiske egenskapene til hovedpersonene, sørg for å prøve det ut i dag!

Skaff deg Ring of Elden fra Kinguin

Få Elden Ring fra Amazon

Få Elden Ring fra G2A

Få Elden Ring fra GreenManGaming

Horizon Forbidden West vs. Elden Ring: Key Differences

Kompatible periferiutstyr

Vær oppmerksom på at mens Horizon Forbidden West kun er tilgjengelig på PS4 og PS5, lar Elden Ring deg nyte den åpne verden-opplevelsen fra forskjellige enheter, inkludert PC, Xbox One, Playstation 4, Xbox Series og Playstation 5.

I tillegg kan du også kjøpe Elden Ring fra den offisielle Steam-butikken.

Så fra det perspektivet kan Elden Ring være et bedre valg, og hvis du ønsker å kjøre spillet på datamaskinen din, anbefaler vi på det sterkeste å bruke en sammenkoblet spesialist-VPN.

Det vil sikre ditt privatliv og beskytte deg mot cyberkriminelle, og du kan også dele en trygg spillopplevelse med vennene dine. Med et premiumverktøy trenger du heller ikke bekymre deg for etterslep eller ping.

I denne forbindelse bør du definitivt sjekke ut disse 5 beste ping-reduseringene for online flerspillerspill.

Størrelse

Forbudt Horizon West

Fordi Horizon Forbidden West har ekstremt kompleks grafikk og historier, er det ikke lenger overraskende at det krever en betydelig mengde diskplass.

Så, rundt 90 GB er nødvendig på PS4 og PS5, men det er noen variasjoner avhengig av regionen du laster ned og installerer spillet i.

Det ser ut til at PS5-utgaven i USA krever rundt 87 GB med den første oppdateringen installert. I EU er det rundt 98 GB, mens det i Japan er 83 GB.

gammel ring

Størrelsen på Elden Ring er gjennomsnittlig, men husk at den har forskjellige krav for hver kompatibel enhet, interessant nok.

Så på enheter som PlayStation tar Elden Ring opp rundt 45 GB, PC-spillere trenger minst 60 GB ledig plass. Også når det kommer til Xbox-serien, krever dette spillet rundt 50 GB maks.

Horizon Forbidden West er derfor dobbelt så stor som Elden Ring. Så hvis du ønsker å spare diskplass og holde systemet rent.

historiens lengde

Forbudt Horizon West

Hvis du vil vite hvor lang historien om Horizon Forbidden West er, husk at bare fokus på hovedhistorien (med bare noen få aktiviteter og sideoppdrag) vil ta rundt 25 til 35.

Men hvis du er en perfeksjonist spiller, kan du bruke opptil 100 timer I spillet. Det avhenger bare av vanskelighetsgraden til dine egne mål.

gammel ring

Husk at en enkelt Elden Ring-kamp (som bare vil fullføre hovedfasen av spillet) tar ca 44 timer.

For de av dere som ønsker å utforske opplevelser i The Lands Between og fullføre flere sideoppdrag, må du bruke rundt 70 timer.

Horizon Forbidden West vs. Elden Ring: Problemer

Forbudt Horizon West

Selv om det er et nylig utgitt mesterverk, som ethvert annet spill, program eller applikasjon, kan Horizon Forbidden West noen ganger komme over forskjellige irriterende problemer.

Fordi det er viktig at du kjenner de vanligste, anbefaler vi at du konsulterer listen nedenfor:

gammel ring

Ikke bare Horizon Forbidden West kan skape problemer, men også Elden Ring. I likhet med eksemplet ovenfor har vi sørget for å gi en nyttig liste i denne forbindelse:

 • Elden Ring Multiplayer Fungerer ikke: Spillere har nylig rapportert at multiplayer ikke fungerer som det skal, men det er fortsatt løsninger for å fikse det.
 • Elden Ring bruker ikke en GPU – Dette ser ut til å være et av de største problemene Elden Ring har møtt så langt, det kan være lurt å lagre vår dedikerte reparasjonsguide et sted.
 • Widescreen i Elden Ring – Siden det oftest er knyttet til oppløsningsinnstillingene dine, må du kanskje justere dem hvis du opplever dette problemet.

Så hvis du leter etter en detaljert sammenligning mellom Horizon Forbidden West og Elden Ring, er den her, med all denne ekstremt nyttige informasjonen pakket inn i én guide.

Hvis du finner relaterte spørsmål eller nysgjerrigheter, ikke nøl med å legge igjen en kommentar i den dedikerte delen nedenfor. Vi vil gi deg svar så snart som mulig.

Har du fortsatt problemer? Løs dem med dette verktøyet:

 1. Last ned dette PC-reparasjonsverktøyet vurdert Utmerket på TrustPilot.com (nedlastingen begynner på denne siden).
 2. Klikk starte analysen for å finne Windows-problemer som kan forårsake problemer for PC-en.
 3. Klikk fikse alt for å løse problemer med patenterte teknologier (eksklusiv rabatt for våre lesere).

Restoro har blitt lastet ned av 0 lesere denne måneden.

KILDE: Anmeldelser Nyheter

Ikke glem å dele artikkelen vår på sosiale nettverk for å gi oss et solid løft. ❤️

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 03/25/2023

Views: 5732

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.